Mobil kuaför geliyor

Güncelleme Tarihi:

Mobil kuaför geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 10:30

Mobil kuaför geliyor

Haberin Devamı

 

Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, ihtiyacı olan vatandaşlara ulaşmak için 'mobil kuaför' kuruyor. Mobil kuaför için 27 yolcu kapasiteli bir otobüsün koltukları sökülecek ve içinde üç kuaför koltuğu ve 2 saç yıkama koltuğu bulunan kuaför salonuna dönüştürülecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yerinde hizmet vermek amacıyla mobil kuaför otobüsü kiralayacak. Destek Hizmetler Daire Başkanlığı'nın 3 Haziran günü yapacağı ihaleyle Büyükşehir Belediyesi 30 ay boyunca kuaför salonu olarak düzenlenmiş bir otobüsü kiralayacak. Mobil kuaför salonuyla vatandaşlarını hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi mobil kuaförle evinden çıkmakta zorlanan yaşlılara, hastalara ve mahallesinde kuaför olmayan Toros dağlarının eteklerindeki yerleşim yerlerine ulaşmayı hedefliyor.

Büyükşehir'in kuaför otobüsü için 27 koltuk kapasiteli otobüs yeniden tasarlanacak. Koltukları sökülecek otobüse 3 kuaför koltuğu ve 2 saç yıkama koltuğu yerleştirilecek. Üzerinde bin kilogramlık su deposu ve içinde kliması, jeneratörü bulunacak otobüs en az 2006 model olacak ve içinde standart bir kuaförde bulunması gereken tüm sistemler yer alacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!