Minikler satrançta yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Minikler satrançta yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 12:23

Minikler satrançta yarıştı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Okul Sporları Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan Okul Sporları Minikler Satranç Müsabakaları yapıldı.

Antalya Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Okul Sporları Minikler Satranç Müsabakalarına 46 okulda 345 öğrenci katıldı. 7 tur İsviçre sistemiyle oynanan müsabakalar çekişmeli geçti. Müsabakalar sonunda

Minik Kızlarda Emel Sevgi Taner İlkokulu 1'inci, Cengiz Topel İlkokulu (A) 2'nci, Mehmet Kemal Dedeman İlkokulu 3'üncü, Cengiz Topel İlkokulu (B) 1'inci, Minikle Genel kategoride Özel Akant İlkokulu 1'inci, TED Antalya Koleji 2'nci, Özel Antalya Bahçeşehir Koleji 3'üncü Serik Tekeli İlkokulu 4'üncü oldu.

Dereceye giren okullara madalyaları törenle verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Antalya'da satrancın çocuklar tarafından en çok tercih edilen branşlar arasında olduğunu söyledi. Satrancın sevilmesi için birçok müsabaka düzenlediğini kaydeden Hacıcaferoğlu, dereceye giren sporcuları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!