MİNİK SİNAN’A ‘UMUT’ OLDULAR

Güncelleme Tarihi:

MİNİK SİNAN’A ‘UMUT’ OLDULAR
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2019 10:16

Epilepsi, enfeksiyon ve ağır ilaçların etkisiyle vücudunda oluşan yaralarla mücadele eden 8 yaşındaki Sinan’a tedavisi için yardım eli uzandı.

Haberin Devamı

ANNE karnında yaşadığı bir sağlık sorunu yüzünden doğduğu günden beri bir dizi ameliyat olan 8 yaşındaki Sinan Adar, sık sık geçirdiği enfeksiyonlar, epilepsi nöbetleri, böbreklerindeki büyüme ve minik bedeninde oluşan yaralarla Antalya’da yaşam mücadelesi veriyor. Kendisini yorgun düşüren hastalıklara rağmen gülmeye ve oyun oynamaya çalışan talihsiz çocuğun yaşadığı dramın Hürriyet’te gündeme gelmesinin ardından tedavi için adım atıldı. Antalya Yardımlaşma Platformu Üyeleri ve gönüllüler, Sinan’ın sağlığına kavuşması ve vücudundaki yaraların geçmesi için tedavi altına alınmasını sağladı.

MİNİK SİNAN’A ‘UMUT’ OLDULAR

TEDAVİYE BAŞLANDI

Haberin Devamı

Yüzde 73 engelli teşhisi konulan çocuğun Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisine başlandığını belirten Antalya Yardımlaşma Platformu Sözcüsü Halit Mert, “Almanya’da yaşayan gönüllümüz Özlem Ünal, Sinan’ı ve ailesini ziyaret etti. Tedavi, ilaç masrafları ve ev eşyaları için nakdi yardımda bulundu” diye konuştu.

BORÇLARIMIZ ÖDENDİ

Kepez’in Sütçüler Mahallesi’nde yokluk içinde yaşayan Sinan’ın babası Ali Adar, “Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nden aradılar. Gelip Sinan’ın sağlık durumu ve yaşadığımız evin koşullarıyla ilgili tespitte bulundular. Ancak devletten henüz bir yardım almadık. Eczaneye olan borçlarımız gönüllüler tarafından ödendi. Sinan’ı steril ortamda tutabilmemiz için de ihtiyaçlarımız da giderildi. Oluşan duyarlılık için Hürriyet’e ve gönüllülere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!