Manavgat'ta 'Türküler Sevdamız' konseri

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta Türküler Sevdamız konseri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2017 11:11

Manavgat'ta 'Türküler Sevdamız' konseri

Haberin Devamı

MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından 'Türküler Sevdamız 2' konseri düzenlendi.
Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde konser düzenlendi. Şef Onur Gök yönetimindeki 60 kişilik THM Korosu'nun 'Türküler Sevdamız 2' konserini Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve sanatseverler dinledi. 2 saatlik konserde Türkiye'nin 7 bölgesiyle Rumeli ve Azerbaycan türkülerinden oluşan 15 eser koro ve solo olarak seslendirildi. Türkülere kimi zaman izleyiciler de eşlik etti.
Konser sonunda Belediye Başkanı Şükrü Sözen, şef Onur Gök'e çiçek ve plaket verdi. Başkan Sözen, "Türkiye'mizin dört bir köşesinden çok güzel esintileri bizlere sunan koro sanatçılarımıza ve onları bugüne hazırlayan hocalarına teşekkür ediyorum. Koroyu dinlerken bu ülkede yaşamakla ne kadar şanslı olduğumuzu bir kez daha hatırladık. Bu ülkede gerçekten sazıyla, sanatçısıyla, sizler gibi sanata sahip çıkan insanlar oldukça hep bu güzelliklerle yaşayacağız" dedi.
Şef Onur Gök de koronun çalışmalarına ve gelişimine destek ve katkı veren Başkan Şükrü Sözen'e teşekkür etti.
Konser, koronun seslendirdiği ve izleyicilerin de eşlik ettiği İzmir Marşı'yla sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!