Başkan Güngör'den, 30 Ağustos mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Güngörden, 30 Ağustos mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2024 14:19

Başkan Güngör'den, 30 Ağustos mesajı

Haberin Devamı

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Güngör yayımladığı mesajda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılan eşsiz zafer Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin gururla kutlandığını belirti. 102 yıl önce tarihe altın harflerle yazılan zaferin milletin bağımsızlığa olan aşkını ve hiçbir zaman boyunduruk altında yaşamaya tahammül edemeyeceğinin açık göstergelerinden birisi olduğuna dikkati çeken Güngör'ün mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Büyük milletimiz tarih boyunca bayrak, vatan ve bağımsızlık değerlerinden asla vazgeçmemiştir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi 'Milletimiz davranışlarında ve gayretlerinde sarsılmaz bir bütünlük gösterdiği için başarılı olmuştur'. Yurtta ve dünyada sürekli barışın savunucusu olan yüce milletimiz, bağımsızlığına ve vatanına yönelik her tehdide karşı savaş meydanında ne denli büyük bir direniş sergileyebileceğini hem dostlarına hem de düşmanlarına defalarca göstermiştir. 30 Ağustos birlikte ve kararlılıkla hareket ettiğimizde, önümüzdeki hiçbir engelin aşılmaz olmadığını ve her zorluğun üstesinden gelebileceğimizi ispatlayan bir zaferdir."

Haberin Devamı

Manavgat iş dünyası olarak, ataların emaneti bu ülkeyi medeniyetler yarışında en ön sıralara taşımaya söz verdiklerini kaydeden Güngör, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünde, ülkemizin bağımsızlığı ve milletimizin özgürlüğü uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Milletimizin büyük bir zaferle taçlandırdığı bu anlamlı günün, ülkemize ve milletimize birlik, beraberlik ve huzur getirmesini temenni ediyor; 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşku ve gurur içinde kutluyoruz." (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!