Madalya sevincini Başkan Uysal'la paylaştılar

Güncelleme Tarihi:

Madalya sevincini Başkan Uysalla paylaştılar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2018 14:05

Madalya sevincini Başkan Uysal'la paylaştılar

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - Muratpaşa Belediyespor, squash takımıyla İstanbul'da katıldığı turnuvadan 8 madalyayla döndü. Genç sporcular, madalya sevincini Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile paylaştı.
Muratpaşa Belediyesi'nin ilk kez 2016'da ilkbahar dönemi spor okullarında başlayan ücretsiz squash kursları bugün Muratpaşa Belediyespor bünyesinde Türkiye'nin bu branştaki en büyük altyapı hamlesine dönüştü. Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda uluslararası standartlarda 2 kortta antrenmanlarını sürdüren ve 50'si lisanslı 120 sporcuya sahip Muratpaşa Belediyespor, son olarak İstanbul'da katıldığı gençler turnuvasından 5'i bronz 3'ü gümüş olmak üzere 8 madalyayla döndü.
Başarılı sporcular ve takım arkadaşları, madalya sevincini Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Kulüp Başkanı Murat Şimşek'le paylaştı. Sporcuları kutlayan Başkan Uysal, squash'ın beyin ve zihin gücünü geliştiren bir spor olduğunu söyledi. Bu spor dalının çocukların fiziksel ve mental gelişimini desteklediğini belirten Başkan Uysal, “Böylesine zor bir spor dalının belediyemizin spor okullarından başlayarak külübümüz bünyesinde lisanslı oyunculara sahip bir branşa dönüşmesi ayrıca önemli" dedi.
Takım antrenörü Reyhan Akkaya, destekleri dolayısıyla Başkan Uysal ve Kulüp Başkanı Murat Şimşek'e teşekkür ederken şimdi hedeflerinde Slovakya'da düzenlenecek şampiyona olduğunu söyledi. Akkaya, 20 Eylül'de başlayacak turnuvada, kazanacakları puanların Türkiye'nin Avrupa ve Dünya şampiyonlarına katılımını etkileyeceğini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!