Kumluca'dan Muş'a sebze meyve

Güncelleme Tarihi:

Kumlucadan Muşa sebze meyve
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 11:44

Kumluca'dan Muş'a sebze meyve

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Muş Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne sebze ve meyve gönderdi.

Kumluca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 'İyilikte biz de varız' projesi kapsamında Muş Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri için meyve ve sebze gönderildi.

Okul Müdürü Kadriye Girgin, öğrencilere iyilik, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma duygusunu anlatmak ve sevdirmek, iyilikte yarışma zevkini geliştirmek ve arkadaşlarına örnek olmalarını sağlamak amacıyla projenin uygulandığını söyledi. Girgin, "Proje kapsamında öğrencilerimiz, narenciye ve sebze diyarı Kumluca'dan Muş'taki öğrenci ve öğretmenlere portakal, limon, domates, biber ve patlıcan gönderdi. Okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve velileri hep birlikte bu projeye gönül verdi. Öğrenci ve velilerimiz narenciye bahçelerinden ve seralarından topladıkları sebze ve meyveleri okula getirdi. Ardından paketleme işleri tamamlanarak Muş Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gönderildi" dedi.

Muş Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Ali Alpaslan ise "Kumlucalı öğrenci kardeşlerimizin davranışları bizi ve öğrencilerimizi çok mutlu etti. Ülke olarak kardeşliğimizi pekiştirmek ve yaşamak için mesafelerin bir öneminin olmadığını anladık. Bize Kumluca'dan meyve sebze gönderen kardeşlerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!