Kumluca'da iki tören aynı anda yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Kumlucada iki tören aynı anda yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2016 14:14

Kumluca'da iki tören aynı anda yapıldı

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde İlköğretim Haftası ile Gaziler Günü bir arada kutlandı.

Kumluca'da İlköğretim Haftası ile Gaziler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama programı düzenlendi. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Kıbrıs Gazisi Ömer Özer ve Kore Gazisi Ali Taşkın da günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı. Programın sonunda değişik okullardan gelen öğrencilerin şiirleri ve Atatürk İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı gösteriler yer aldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, 60 okul, 4 kurum, 750 derslik, 1000 eğitimci ve 14 bin 200 öğrenciyle ders başı yaptıklarını söyledi.

Törenin ardından Kaymakam Polat Kara, Ak Parti Milletvekili Atay Uslu, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz ve diğer protokol üyeleri Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu'na dönüştürülen binaya geçti. Heyet burada dersliklere girerek öğrencilerin öğretmenlerin sorunlarını dinledi. Kaymakam Polat Kara, okul mutfağını da denetledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!