Kumluca'da camiler Ramazana hazır

Güncelleme Tarihi:

Kumlucada camiler Ramazana hazır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 14:59

Kumluca'da camiler Ramazana hazır

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca'daki cami ve mescitler temizlenerek Ramazana hazır hale getirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından görevlendirilen ekiplerce, Kumluca genelindeki cami ve ibadethanelerde Ramazan ayı öncesi temizlik çalışması başlatıldı. Çalışmalarda camilerin içerisindeki halılar yıkanırken, çevre temizlikleri de yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, Ramazan ayı öncesi ilçe genelindeki camilerde temizlik ve bakım çalışması başlattıklarını, çalışmaların Ramazan başlangıcına kadar tamamlanmasını planladıklarını söyledi.

Temizlik çalışmalarının yanı sıra bazı cami ve ibadethanelerden gelen değişik talepleri de değerlendirdiklerini ifade eden Evran, "Ramazan ayı öncesi camilerimizde genel temizlik ve bakım çalışması başlattık. Bunun yanında camilerimizin eksikliklerini de gideriyoruz. Bazı camilerimizde onarım ve halı yenilemesi yapıyoruz. Amacımız halkımızın ibadetlerini güzel ve temiz bir ortamda gerçekleştirmelerini sağlamak" dedi.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!