Kumluca Devlet Hastanesi’nden Boyun Fıtığı Ameliyatlarına Başlandı

Güncelleme Tarihi:

Kumluca Devlet Hastanesi’nden Boyun Fıtığı Ameliyatlarına Başlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2015 10:02

ANTALYA’NIN KUMLUCA İLÇESİ DEVLET HASTANESİ’NDE BEYİN VE SİNİR CERRAHİ UZMANININ GÖREVE BAŞLAMASI İLE HASTANEDE BOYUN FITIĞI AMELİYATLARININ BAŞLADIĞI BİLDİRİLDİ.

Antalya’nın Kumluca ilçesi Devlet Hastanesi’nde beyin ve sinir cerrahi uzmanının göreve başlaması ile hastanede boyun fıtığı ameliyatlarının başladığı bildirildi.
Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ayşegül Alkan, “Hastanemiz tıbbi hizmet çeşitliliğini ve kalitesini gün geçtikçe geliştirerek sürdürmektedir. 27 Nisan’da ameliyathanemizdeki ilk boyun fıtığı ameliyatını gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanımız Op.Dr.Sercan Savaş Yalçın’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Sercan Savaş Yalçın ise, “Kumluca Devlet Hastanesi’nde 10 aydır görev yapmaktayım. Bu süre içerisinde 400’e yakın ameliyat yaptım. Bu ameliyatlar bel fıtığı, omurilikte kanal darlığı, bel ve sırt omurga kırığı, beyin kanamaları operasyonlarıydı. Hastanemiz başhekimi Uz. Dr. Ayşegül Alkan ve hastane idarecilerimizin büyük çabalarıyla malzeme eksiğimiz minimum seviyeye inmiştir. Artık boyun fıtığı ameliyatlarını da yapmaya başladık. Hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak için ekip olarak gece gündüz çalışıyoruz. Bana en büyük desteği veren başhekimimiz Uzman Dr.Ayşegül Alkan ve idarecilerimize ameliyathane ve serviste çalışan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!