Korkuteli Sulama Birliği'nde Dursun Demir güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Korkuteli Sulama Birliğinde Dursun Demir güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2016 10:26

Korkuteli Sulama Birliği'nde Dursun Demir güven tazeledi

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Sulama Birliği'nin genel kurulu sonucunda mevcut Başkan Dursun Demir, yeniden seçildi.

Korkuteli Sulama Birliği genel kurulu yapıldı. 4 listenin yarıştığı seçimde 98 delegenin tamamı oyunu kullandı. Seçim öncesi divan başkanlığına Nurettin Çelik, üyeliklere Ali Tepeli ve Ramazan Ayhan seçildi. Tüm delegelerin oylarını kullandıktan sonra sandık açıldı. Sandıktan mevcut Başkan Dursun Demir 37 oy ile başkan oldu. Diğer adaylar Ramazan Karaca 28 oy, Cafer Öngün 23 oy ve Kadir Türkmen 10 oy aldı. Bu sonuçla Dursun Demir, birliğin 2'nci dönem başkanı oldu.

Dursun Demir'in listesinde yönetim kurulunda; Ahmet Gencer, Bünyamin Baysan, Ahmet Ay, Bayram Kolak, denetim kurulunda ise Ali Tepeli, Fatih Zorbaz ve Osman Ersoy yer aldı. Katip Ayhan Destici ve Ali Öz oldu.

Başkan Dursun Demir, "Şahsına duyulan güven için oy veren, vermeyen bütün üyelerimize teşekkür ederim. Biz tüm çiftçinin ve üreticinin başkanıyız. Seçim tüm çiftçilerimize hayırlı olsun. Tüm delegelere teşekkür ediyoruz. Tüm bölgemiz çiftçilerine en iyi hizmeti sunmak için bundan sonra da bundan önceki yıllarda olduğu gibi canla başla çalışacağım. Ürün kalitesinin artması, su tasarrufu ve üretimde masrafların azaltılması için çalışacağım" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!