Korkuteli Belediyespor'da birlik ve beraberlik yemeği

Güncelleme Tarihi:

Korkuteli Belediyesporda birlik ve beraberlik yemeği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2018 15:49

Korkuteli Belediyespor'da birlik ve beraberlik yemeği

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör'de mücadele eden Korkuteli Belediyespor'un 3'üncü Birlik ve Beraberlik Yemeği düzenlendi.

Korkuteli Belediyespor Birlik ve Beraberlik Yemeği, Antalya'daki bir otelde düzenlendi. Yemeğe Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Antalya İl Temsilcisi İsmail Şener, TFF Akdeniz Bölge temsilcileri, Antalya Amatör Futbolcular Derneği (AAFD) Başkanı Adnan İmirgi, Güreş Ağası Hamdi Sarıca, iş insanları, Korkuteli Belediyespor'a gönül vermiş sporcular ve esnaf katıldı.

Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Yavuz, "Kulübümüz 1965 yılında kurulmuştur. Tarihi birçok amatör kulüpten eskiye dayanmaktadır. Geçmişi boyunca birçok başarılara imza atılmıştır. Kulübümüzün şu an geldiği noktada ise futbol, güreş, kick boks, wushu ve son günlerde İlçe Gençlik Spor Müdürü Ahmet Tunç Bey'in katkılarıyla dahil ettiğimiz, ata sporumuz olan bocce spor dallarında faaliyet göstermektedir. Futbol kategorisinde U-11, U-12, U-13, U-15, U-19 ve süper amatör kategorisinde faaliyet gösteren toplam yaklaşık 150 sporcumuz bulunmaktadır. Güreş kategorisinde 80'e yakın sporcumuz bulunmaktadır. Kick boks ve wushu kategorisinde ise dünya ve Avrupa dereceleri bulunan sporcularımızın da bulunduğu yaklaşık 70 civarında lisanslı sporcumuz bulunmaktadır" dedi.

Diğer katılımcıların da konuşmalarının ardından yemek yenildi. Kulübün ana sponsoruna emektar sporcuların imzaladığı futbol topu şeklinde yapılmış plaket verilirken, milli kaleci Volkan Babacan'ın imzaladığı milli takım forması da açık artırmayla satışa çıkarıldı. Açık artırmayı 15 bin lirayla Güreş Ağası Hamdi Sarıca kazandı. Ayrıca gecede Korkuteli'nin 1968 yılında çekilmiş siyah beyaz bir fotoğrafı da yemeğin düzenlendiği otelin sahibi hayırsever iş insanı Yüksel Dal tarafından 7 bin 500 liraya satın alındı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!