Korkuteli Belediyesi'nden istişare toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Korkuteli Belediyesinden istişare toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 09:50

Korkuteli Belediyesi'nden istişare toplantısı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Belediyesi tarafından Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde belediye meclis üyeleri ve muhtarların katılımıyla istişare toplantısı yapıldı.

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla Sandıklı'daki bir otelde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. Bu yıl ikincisi yapılan toplantıya belediye başkan yardımcıları Metin Aslan, Süleyman Memioğlu ve Mehmet Batı da katıldı.

Belediye Başkanı Hasan Gökce, "Gönül çok şey istiyor. Gönül istiyor ki tüm hizmetler bir anda olsun. Her şey yerli yerinde olsun. Ama maalesef hayatın gerçekleri var. Bu realitenin dışına çıkmak gibi bir şansımız, imkanımız yok. Bizler bunun bilincinde olarak hareket etmeye gayret ettik. Bundan sonra da bu düstur ve disiplinle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hiç kimseye ne uzak, ne yakın, elimizden geldiğince herkese adaletli şekilde el uzatarak hem belediyemizin genel hizmetleri anlamında hem de Korkuteli ilçesinde yaşayan bütün şahısların belediyeyle olan hizmetleri anlamında bu düsturu ortaya koymaya gayret ettik. Mücadelemiz bu çizgiden sapmadan devam edecektir" dedi.

Yapılan toplantıyla birçok ilçenin yapamadığı tabloyu ortaya koyduklarını vurgulayan Başkan Gökce, "Siyasi partilerden meclis üyelerimiz var. Birçok muhtarımız burada, bu samimiyetimizi ortaya koyuyoruz. Bu birlikteliği ilk kez de yapmıyoruz. Sadece burada da yapmıyoruz. Yeri geldiğinde belediyemizde bu tür toplantıları gerçekleştiriyoruz. Sadece termale geldik iki gün tatil yaptık diye düşünmüyoruz. Aramızda birbirine kırgın olan, uzaktan uzağa bakan kişiler olabilir. Bu vesileyle onlar da birbirleriyle selamlaşıyor, aynı masada yemek yiyebiliyor. Bunlara vesile olması bizim için her anlamda daha önemlidir. İki günün sonunda buradan ayrılıp gücümüzün yettiği oranda sorumluluklarımızı yerine getirmek için koşturacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!