Konyaaltı 30 Ağustos'a hazır

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı 30 Ağustosa hazır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2024 16:18

Konyaaltı 30 Ağustos'a hazır

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yılı kutlamaları için hazırlıklarını tamamladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 31 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00'de başlayacak etkinlikler için vatandaşları belediye hizmet binası önüne davet etti.

Konyaaltı Belediyesi'nin Zafer Bayramı dolayısıyla düzenleyeceği etkinlikler, 31 Ağustos Cumartesi günü, saat 18.00'de Latin Dansları gösterisi ile başlayacak ve saat 19.00'da Cambaz Grubu konseriyle devam edecek. Konyaaltı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu vatandaşlarla birlikte paylaşacak.

Bu özel günün anlamını ve önemini, etkinlikler aracılığıyla birlikte yaşamak istediklerini kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutlayacağız. Etkinliklerimizle Zafer Bayramı'nın anlamını daha da derinleştireceğiz" dedi. Konyaaltı halkının bu coşkuya ortak olmasını ve hep birlikte bu önemli günü kutlamayı arzuladıklarını belirten Başkan Kotan, "Vatandaşlarımızı, etkinliklerimize katılmaya ve bu anlamlı günü bizimle birlikte kutlamaya davet ediyorum. Hep birlikte, 30 Ağustos'un coşkusunu ve gururunu yaşamak dileğiyle. Tüm halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!