KOLAY OLSA HERKES ADAY OLURDU

Güncelleme Tarihi:

KOLAY OLSA HERKES ADAY OLURDU
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2021 09:48

Fraport TAV Antalyaspor’da bugün yapılacak genel kurulda Mustafa Yılmaz, tek liste ile seçime girecek. Antalyaspor Vakfı ile Antalyaspor Kulübü Derneği’nin başkanlığını yürüten Yılmaz, Antalyaspor A.Ş. başkanı unvanıyla 3 kurumun başkanı olarak kulüp tarihinde ilke adını yazdıracak.

Haberin Devamı

BUGÜN saat 14.00’te Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan genel kurulda başkan adayı olarak üyelerin karşısına çıkacak olan Antalyaspor Vakfı ve Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, ilk açıklamasını Hürriyet Akdeniz’e yaptı.

HERKESLE GÖRÜŞTÜM
Yılmaz, şöyle dedi: “Bir aydır bu konu ile alakalı gece gündüz ciddi çaba sarf ettim. Başkan olabilecek kişilerle görüşme trafiği yaptım. Siyaset temsilcileri, iş insanları ve kentin önde gelen birçok ismi ile süreci değerlendirdim. Ama maalesef sonuca ulaşamadım. Antalyaspor için daha vahim bir süreç oluşmaması için de görev almak durumunda kaldım.”

BAŞARI BÜTÜNE YAYILMALI
“Antalya’da güzel işler yapmış, kendi alanlarında marka olmuş isimlerle heyecanlı bir kurul oluşturup Antalyaspor’u daha iyi yerlere taşımak için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyacağız. Bu süreçte şehir sadece A takımın sportif konumunu, başarısını konuşuyor. Bu anlayış değişmeli. Bizim 12 tane branşımız var. Eğer gerçek başarıyı konuşmak istiyorsak tüm bu branşlarda belli konuma gelmeliyiz.”

Haberin Devamı

DESTEK SÜRMELİ
“Sadece sportif başarı da değil. Bu kulüp artık kurumsal bir yapı kazanmalı. Bu sayede isimler değişse de doğru yönetim anlayışı değişmemeli. Ekonomimiz daha iyi hale gelmeli. Biz bunu yapmak için mücadele edeceğiz. Zaten kolay olsa herkes talip olurdu. 1 aydır çağrı yapıyoruz ama iş hakikaten zor. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnanılmaz bir destek var. İnşallah bu destek her zaman devam eder.” m HABER MERKEZİ

İLK OLACAK
Yılmaz’ın başkan seçilmesi halinde Antalyaspor tarihinde bir ilk gerçekleşecek. Antalyaspor Kulübü Derneği ile Antalyaspor Vakfı başkanlığını yürüten Mustafa Yılmaz, Antalyaspor A.Ş’ye de başkan olacak. Yılmaz, kırmızı beyazlı kulüpte üç kurumda da aynı anda başkanlık yapan tek isim olacak.

İŞTE MUHTEMEL LİSTE
Mustafa Yılmaz’ın yönetim kurulu listesinde yer alması düşünülen isimler şöyle:
“Aziz Çetin, Berkay Bahar, Ramazan Karabulut, Emrah Çelik, Metin Altunbaş, Mehmet Aygün, Fesih Tamince, Neşet Koçkar, Yıldıray Karaer, Mustafa Sak, Aytaç Altay, Osman Üçdan, Mehmet Kara, Ferit Sezer, Rıdvan Güzel, Tarık Sarvan, Emin Hesapçıoğlu, Rasim Feyzan Doğu, Emin Gülmez, Sabri Ünver, Tuncay Kilit, Fikret Karakaş, Ramazan Sert, İbrahim Sert, Mehmet Yüksel.”4555

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!