KİŞİ BAŞI TURİZM GELİRİ GELECEĞİMİZDİR!

Güncelleme Tarihi:

KİŞİ BAŞI TURİZM GELİRİ GELECEĞİMİZDİR
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2022 09:15

Özellikle son 15 yılda gerçekleşen hızlı yatak arzı ve bu süreçte ulaşılan yatak kapasitemiz beraberinde gelişen turizm hareketimiz, ürün ve hizmet kalitesinde ulaştığımız nokta itibariyle de Akdeniz çanağındaki tüm rakiplerimizin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Haberin Devamı

 

Hayata geçirdiğimiz nitelikli ürünlerimiz nedeniyle bir dönem ulaştığımız satış fiyatlarımız sonraki yıllarda arz - talep dengemizin önemli ölçüde bozulması nedeniyle olumsuz etkilenerek aynı seviyelerde kalamadığı gibi yıllar içerisinde rekabetin de etkisiyle ne yazık ki hedefin uzağında kalmaya devam etmiştir. Ürün ve hizmet kalitemizi korumayı başarırken beraberinde fiyatlarımızı koruyamamış olmamız üzücüdür.

Zaman zaman muhtelif olumsuz gelişmelerden etkilenerek geçici olarak düşen turist sayımızın dünya insanlarının biriken yoğun tatil özlemiyle yükselişe geçtiğini bu yıl sevinerek gözlemleme fırsatımız oldu.
Şimdi ise bu sevinci KİŞİ BAŞI TURİZM GELİRİ anlamında atacağımız yeni ve kararlı adımlarla taçlandırma zamanıdır.

Haberin Devamı

Turist turizmin başkenti güzel Antalya’mıza gelmeye ve mutlu olduğu iyi hizmeti almaya devam edecektir.

İyi ürün ve elbette iyi hizmet peşinde olan turist aynı zamanda tüm dünyadaki örneklerinde olduğu gibi böylesi bir hizmetin bir bedeli olacağını da en iyi bilendir.

İşte DOĞRU FİYAT tam da burada ön plana çıkmalı ve işlevini yerine getirmelidir.

Farklı segmentlerden her ürün için mutlaka bir DOĞRU FİYAT vardır ve bizi arzu ettiğimiz doğru hedefe de ancak o fiyat ulaştıracaktır.

Çoğu zaman sıkı rekabet veya panik halleri nedeniyle amacını fazlasıyla aşan dramatik indirimler bizi yıllar içerisinde hedefimizden uzaklaştırmıştır.
Beklentilerin ötesinde bir seyir takip ederek yeniden umutlanmamızı sağlayan bu yıl, pazar zenginliği beraberinde DOĞRU FİYAT atağını başlatacağımız özel bir yıl olmalıdır.

NİCELİK ve NİTELİK meselesinin artık en ideal ölçüde örtüştüğü günleri görme zamanımız gelmiştir.
Turizm hareketimizin geleceği; Turist sayısından daha fazla KİŞİ BAŞI GELİRİMİZİ artırarak ulaşacağımız turizm gelirimizdedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!