Ketenpere'ye Antalya'da gala

Güncelleme Tarihi:

Ketenpereye Antalyada gala
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 16:20

Ketenpere'ye Antalya'da gala

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - YÖNETMENLİĞİNİ Kamil Çetin'in yaptığı, başrollerinde Şafak Sezer, Hakan Ural, Mehmet Esen, Elif Erol'un oynadığı 'Ketenpere' adlı filmin gösterimi Özdilek Park Antalya AVM'deki Cinetime Sineması salonlarında gerçekleşti.

Filmin senaryosunu da yazan oyuncu Şafak Sezer, AVM'nin pazarlama ve halkla ilişkiler sorumlusu Tuğba Ulusoy'un organizasyonu, Bülent Uçma'nın sunumuyla AVM girişinde ve filmin izlendiği salonlarda sinemaseverlerle buluştu. Sezer ve diğer oyuncular, yoğun ilgi karşısında heyecanlı anlar yaşadı. Özel gösterim öncesinde yapılan söyleşide sinemaseverler oyuncularla sohbet etme ve hatıra fotoğraf çektirme imkânı buldu.

Hayranlarıyla bir süre sohbet eden oyuncuları, komedi ağırlıklı filmin tüm şehirlerde izlenme rekoru kıracağı iddiasında bulundu. Şafak Sezer, "Sinemanın kalbinin attığı bu güzel şehirde sinema seyircisiyle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz, heyecan doluyuz" dedi. Sezer, AVM yönetimi ve sinemaseverlere teşekkür etti, filmin izlendiği salonlara da girip izleyicileri selamladı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!