Kepez'de 23 Nisan coşkusu sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Kepezde 23 Nisan coşkusu sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2018 13:38

Kepez'de 23 Nisan coşkusu sürüyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri devam ediyor. Kepezpark Varsak'taki şenliklerde doyasıya eğlenen çocukların atık malzemelerden yaptığı kıyafetlerden oluşan çocuk defilesi büyük ilgi gördü.

Kepez'in farklı noktalarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri büyük coşkuyla sürüyor. Şenliklerde çocuklar gün boyunca gönüllerince eğlenme imkanı buluyor. 23 Nisan şenlik takvimi Kepezpark Varsak'ta devam etti. Kepez'in farklı noktalarında gerçekleştirilen 23 Nisan Şenliklerinde çocukları yalnız bırakmayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Masal Parkı'ndaki kutlamaları kızı Zeynep Hatice ile beraber izledi.

ATIK MALZEMELERDEN KIYAFET

Balon parklar, palyaçolar, çizgi film kahramanlarının kostümlerini giymiş animatörler, tahta bacaklar, yüz boyama, sihirbaz gösterileri ile gönüllerince eğlenme imkanı bulan çocuklar, okulların da çok özel gösterilerle katıldığı şenliklerde doyasıya eğlendi. Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlkokulu öğrencilerinin velileriyle birlikte hazırladığı atık malzemelerden oluşan kıyafet defilesi büyük ilgi çekti. Öğrencilerin, sınıf öğretmenleri Nefite Şalvarlı ile birlikte tasarlayıp ürettikleri atık malzemelerden oluşan kıyafetler, her atığın çöp olmadığına vurgu yaptı. Poşetler, meşrubat ve su şişesi kapakları, kağıt, karton, bardak ve sağlık malzemelerinden üretilen 110 kıyafeti sergileyen 30 çocuğun heyecanları ise yüzlerine yansıdı.

Kepezpark Varsak, Masalparkı'nda düzenlenen 23 Nisan Şenlikleri gün boyunca devam etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!