Kurs Merkezi'nde yeni dönem başladı

Güncelleme Tarihi:

Kurs Merkezinde yeni dönem başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2024 12:28

Kurs Merkezi'nde yeni dönem başladı

Haberin Devamı

KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda yeni dönem başladı. Kurs Merkezi'nde üniversite sınavına ücretsiz hazırlanan öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, başarı dileklerini iletti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun 4 yıl önce eğitime kazandırdığı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı başladı. Başkan Necati Topaloğlu, gazinodan eğitim merkezine çevirdiği kurs merkezinde üniversite sınavına ücretsiz hazırlanan öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Başkan Topaloğlu'na belediye meclis üyesi Sema Özdemir ve Kurs Müdürü Suat Göv eşlik etti.

Haberin Devamı

Sınıflarda öğrencilerle tek tek selamlaşan Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi dershanesi olarak çıtayı her yıl daha da yukarılara taşıdıklarına dikkati çekerek, şu ana kadar yapılan tespitlerde iki tıp fakültesi, dört diş hekimliği, bir eczacılık, beş de hukuk fakültesine yerleşmeye hak kazanan öğrenciler olduğunu söyledi. Başkan Topaloğlu, şunları söyledi:

"Artık bir maraton başlıyor. Burada önemli olan azimli olmak, programlı olmak ve sistemli çalışmak. Zaten sizlere, aileleriniz, öğretmenleriniz, kurs yönetimimiz de gerekli desteği veriyor. Biz de Kemer Belediyesi olarak elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Her yıl çıtayı yükselterek devam ediyoruz. Kemer Belediyesi Destek Eğitim Kursumuz geçen yıl Koç Üniversitesi'ne tam burslu olarak bir kardeşimizi göndermişti. Bu yıl yine bir kardeşiniz Koç Üniversitesi'ne tam burslu olarak gidiyor. Az önce müdür beyle de görüştük. Dershanemiz öğrencileri şu ana kadar aldığımız verilere göre iki tıp fakültesi, dört diş hekimliği, bir eczacılık, beş de hukuk fakültesine yerleşmeye hak kazanan öğrencimiz var. Bunlar güzel sonuçlar ama yetmez. Çıtayı da daha da yukarılara taşımak lazım. Onun için biz elimizden geldiği kadar, anaokulundan üniversiteye kadar destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz."

Haberin Devamı

'AMAÇ VATANINI, MİLLETİNİ, BAYRAĞINI SEVEN GENÇLER YETİŞTİRMEK'

Kendi eğitim öğretim yaşamı boyunca yaşadığı sıkıntıların eğitime verdiği destekte önemli bir etken olduğunun altını çizen Başkan Topaloğlu, "Çok çalışacağız. Bu memleketi daha iyi yerlere taşıyacak olanlar sizlersiniz. Vatanını, milletini, bayrağını seven gençler olarak yetişeceksiniz. Bizim sizlerden beklentimiz budur. Bir isteğiniz talebiniz olduğunda da kurs yönetimi gibi biz de sizlere bir telefon kadar yakınız. Her zaman taleplerinizi iletebilirsiniz. Eğitime katkımız artarak devam edecek. Eğitim varsa gelecek var" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!