Kemer'de altyapı çalışmaları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Kemerde altyapı çalışmaları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2024 12:09

Kemer'de altyapı çalışmaları sürüyor

Haberin Devamı

KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kemer'e bağlı Beycik Mahallesi Başören mevkiinde yol yapım çalışmalarını sürdürdü.

Belediye ekipleri, Beycik'te çeşitli kurumlar tarafından yapılan çalışmalar neticesinde bozulan yollarda kilitli parke taşı döşeme işine devam ediyor. Belediye ekipleri ayrıca Kuzdere ve Arslanbucak mahallelerinde çeşitli nedenlerle oluşan ve tehlike arz eden çukurları da doldurarak yama çalışmaları yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt dönüşüm makinesi ile eski asfaltı eritip tekrar kullanılabilir hale getirerek, lokal yama ve çukurları kapatmakta kullanıyor.

Belediye ekipleri ayrıca Kemer Yeni Mahalle, kapalı pazar yeri önünde kurumlar tarafından yapılan tahribatları da ortadan kaldırarak düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Çamyuva Mahallesi Hürriyet Caddesi ve 5072 sokaktaki yol ve kaldırım tamirat işlemlerini tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tekirova Mahallesi'nde yeni imara açılan bölgede yol açma ve reglaj çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçe genelinde büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdüren Kemer Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek, "Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için ilçe genelinde çalışmalarımıza ara vermeden, büyük bir özveri ile devam ediyoruz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!