Kemer Turizm Komitesi toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Kemer Turizm Komitesi toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2024 10:12

Kemer Turizm Komitesi toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde kurum ve kuruluşları tek çatı altında toplayarak turizmin gelişimi için çalışmalar yürüten Kemer Turizm Komitesi Kaymakam Ahmet Solmaz başkanlığında toplandı.

Kemer ve Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) bünyesinde kurulan 'Kemer Turizm Komitesi', Kaymakam Ahmet Solmaz'ın başkanlığında ikinci toplantısını gerçekleştirildi. Kemer ilçe merkezinde bir otelde düzenlenen toplantıya, Kaymakam Solmaz'ın yanı sıra Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Meclis Üyesi Cansın Efir, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Gümrükçü, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Marina Genel Müdürü Levent Tokaç, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Şube Müdürü Halil Boran, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Kemer Temsilcisi Mehmet Çokseyrek, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Sea to Sky Organizastörleri ve Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir ile Başkan Yardımcısı Ömer Nizam, Sürdürülebilir Turizm Uzmanı Işıl Düzgünçınar katıldı.

Haberin Devamı

Toplantıda, eylül ayında düzenlenecek olan 14'üncü Phaselis Festivali, ekimde yapılacak Sea to Sky Dünya Enduro Motosiklet Yarışı hazırlıkları, Antalya Bilim Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlenen 'Misafir Memnuniyeti Anketi', Liman Caddesi'nin sorunları ve Sürdürülebilir Turizm hakkında çalışmalar görüşüldü.

Kaymakam Solmaz, turizm komitesinin çalışmalarında işbirliğinin önemine vurguladı. İlçe genelini ilgilendiren konuları komitenin yakından ilgilendiğini anlatan Kaymakam Solmaz, turizmi daha güçlü hale getirmek için çalışmaların takip edilerek sonlandırılmasının amaçlandığını söyledi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise Kemer'e ve turizme katkı sağlamayıamaçladıklarını dile getirdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!