KBT'den yeni çocuk oyunu

Güncelleme Tarihi:

KBTden yeni çocuk oyunu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 12:48

KBT'den yeni çocuk oyunu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Tiyatrosu (KBT), 'Abdülhamit Han' adlı oyundan sonra çocuklar için 'Küçük Prens ve Düşleri' adlı oyunu sahneleyecek.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde her cuma ve cumartesi yetişkinler için saat 20.00'de perdelerini açan KBT, yine her cumartesi çocuklar için ücretsiz oyun sahneleyecek. Bu sezon yetişkin seyircileri için Abdülhamit Han'la perde açan KBT, çocuklar için de 'Küçük Prens ve Düşleri' adlı oyunu sahneleyecek.

ÇOCUKLARA MUTLULUĞU ANLATIYOR

Antoine De Saint- Exupery'in kaleme aldığı çocuk oyununu, Aylin Arslan yönetiyor. Müzikleri Sonay Yener, ses ve ışık tasarımı Mustafa Uçak imzalı tek perdeli oyun, uçağı arızalanınca bilmediği bir yere iniş yapan pilotun içindeki çocukla karşılaşmasıyla başlıyor. Minik izleyicilerinde merak ve heyecan duygusu uyandıran oyunda, insanları mutlu eden şeylerin aslında ne kadar basit gereksinimler olduğu ifade ediliyor. KBT, 'Küçük Prens ve Düşleri' adlı oyunu 25 Ekim Çarşamba günü saat 12.00'da Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde sahneleyecek. Oyun, cumartesi günü de sahnelenecek.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!