Kaş Stadı yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Kaş Stadı yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 10:34

Kaş Stadı yenileniyor

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleyle Kaş Stadı yenileniyor.

Ağullu Mahallesi'ndeki Kaş Stadı, çimlerinin bozulması nedeniyle, geçtiğimiz sezon maç oynanmaya kapatılmıştı. Bu nedenle, başta Kaş Gençspor olmak üzere Kaş'taki amatör takımlar maçlarını Demre ve Beymelek Mahalle statlarında oynamak zorunda kaldı. Stadın yeniden müsabakalara açılması için ihale yapıldı. Sentetik çimle kaplanacak stadın zemin altı drenaj sistemi tamamen yenileniyor. Yedek kulübeleri yeniden yapılacak. Işıklandırma direkleri dikilerek, stat ışıklandırılacak. Çalışmalar için 647 bin lira harcama yapılacak. Çalışmalar eylül ayı sonunda tamamlanacak.

Kaş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Erdoğan, "Kaş Stadı'nın yenilenmesiyle Antalya 1. Amatör Küme'de mücadele eden Kaş Gençspor, 1923 Kalkanspor, Antalya 2. Amatör Küme'de mücadele eden 1923 Kaş Fakir Gençlikspor maçlarını burada oynayacak. Takımlarımız diyar diyar dolaşmaktan, kendi sahalarındaki maçlar için Demre'ye taşınmaktan kurtulacaklar" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!