Jolly Tours acenteler zirvesi

Güncelleme Tarihi:

Jolly Tours acenteler zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2016 11:05

Jolly Tours acenteler zirvesi

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - JOLLY Tours, 2017 hedeflerini ve planlamalarını Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlediği zirvede yurt çapındaki acentelerle paylaştı.

Jolly Tours, 30'uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla acenteler zirvesini Kumköy mevkiindeki bir otelde gerçekleştirdi. Türkiye genelindeki 110 acentesini bir araya getiren Jolly Tours'un 30'uncu yıl toplantısına Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Genel Müdür Figen Erkan ve diğer yetkililer katıldı. Zirvede, Jolly Tours'un 2017 hedefinin 1 milyon kişiyi tatile götürmek olduğu belirtilerek, önümüzdeki yıl için yapılacak çalışmalar anlatıldı. Geçen yılın en başarılı acentelerine ödüllerin verildiği acenteler zirvesi Altay'ın katıldığı gala yemeğiyle sona erdi.

Galada konuşan Mete Vardar, 2017 yılının sürprizlerle dolu olacağını belirterek, "Hedefimiz 1 milyon misafir. Sadece kişi olarak değil müşteri memnuniyetiyle birlikte büyük başarılara adım atacağız" dedi.

Gecede görevden ayrılan Jolly Tours İç Turizm Müdürü Can Mergen ve Acenteler Departman Müdürü Aydın Kızılırmak'a teşekkür plaketleri verildi.

Katılımcılar daha sonra şarkıcı Altay'ın söylediği parçalarla eğlendi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!