İngiliz hasta Alanya'da tedavi edildi

Güncelleme Tarihi:

İngiliz hasta Alanyada tedavi edildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 10:35

İngiliz hasta Alanya'da tedavi edildi

Haberin Devamı

 

ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde kalça çıkığı nedeniyle Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne (Alanya EAH) başvuran İngiliz Ge Frederıck Leo Morley, tedavisinin ardından taburcu edildi.
Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Alanya EAH Acil Servisi'ne başvuran İngiliz Ge Frederıck Leo Morley, kalça kırığı nedeniyle ameliyata alındı. Ortopedi uzmanı Dr. Enis Erbaş tarafından gerçekleştirilen ameliyat sonrası İngiliz hastanın tedavisi 10 gün serviste devam etti ve daha sonra taburcu edildi.
İngiliz hastayı tedavisi sırasında serviste ziyaret eden Başhekim Yardımcısı Oya Malbora Karadağ, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Ahmet Girgin ve Uluslararası Hasta Koordinasyon Birimi Ekibi 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.
Ge Frederıck Leo Morley, tedavisi sürecinde kendini evinde gibi hissettiğini, gördüğü ilgiden oldukça mutlu kaldığını belirtti. Morley, "Operasyon öncesinde çok tedirgindim. Ama benimle ilgilenen Enis Erbaş bütün tedirginliğimi aldı. Ameliyatım çok iyi geçti. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Hastanede çalışan personeller de benimle çok ilgilendi. Kendimi adeta buraya ait hissettim. Türklerin misafirperverliğini her alanda olduğu gibi hastanede de hissediyoruz. Tedavim süresince gösterdikleri ilgiden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Ortopedi uzmanı Dr. Enis Erbaş da her hastasının kendisi için çok önemli olduğunu vurgularken, "Hastalarımızın yüzlerinin güldüğünü görmek biz hekimlerin bütün yorgunluğunu almaktadır. Umarım hastamız bir an önce eski sağlığına kavuşur. İyi dilekleri için ayrıca kendisine teşekkür ederim. Bir hekim olarak bunları duymak beni çok mutlu etti" diye konuştu.
Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan da "Başarı bir ekip işi ve aynı zamanda çalışanların birbirleriyle uyumudur. Biz Alanya EAH olarak bunu yakaladığımıza inanıyorum. Uzm. Dr. Enis Erbaş'a bir yönetici olarak teşekkür ediyor, hastamız Ge Frederıck Leo Morley'a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!