Güzeller meydana çıktı

Güncelleme Tarihi:

Güzeller meydana çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 11:30

Güzeller meydana çıktı

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)- TANITIM Production tarafından bu yıl 18'ncisi düzenlenen Miss Mediterranean 2017 Güzellik Yarışması 12 finalisti, basın karşısına çıktı.

'Akdeniz güzelini arıyor' sloganı ile başlayan Miss Mediterranean 2017 Güzellik Yarışması finalistleri, ilk kez basın karşısına çıktı. Jürinin ön elemesinin ardından finale kalan 12 yarışmacı, The Corner Park Hotel havuz başında gazetecilere poz verdi. 16 Temmuz günü Side'de kampın startını vereceklerini belirten yarışma organizatörü Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut, kampın iki hafta süreceğini, finalin ise 30 Temmuz akşamı Ramada Otel'de gerçekleşeceğini söyledi.

Bu yılki yarışmaya katılımın ulusal boyutta olduğunu kaydeden Bulut, "Yarışmamıza başvurular Ay-Ça Estetik ana sponsorluğunda 3 Nisan günü başladı. Temmuz ayına kadar devam etti. Ön elemelerin ardından 12 finalist belirlendi. Final gününe kadar kampta eğitim görüp 30 Temmuz akşamı da jüri karşısında kraliçe olmak için yarışacaklar" dedi.

Kraliçe adayları kampta, zerafet, yürüyüş, dans, modellik, drama, diksiyon ve koreografi eğitimleri alarak final gecesine hazırlanacak.

Finalistler Zeyda Öztürk, Ezli Çeltik, Fatma Kabaca, Hilal Taş, Mihriban Şanlı, Dilan Zenciroğlu, Damla Yılmaz, Selinay Devrik, Fatma Nur Görmüş, Setenay Hilal Taşkan, Heylem Yüksel ve Emine Budeki, Akdeniz güzeli olmak için ter dökecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!