Güncelleme Tarihi:
ANTALYA, (DHA) - GASTRONOMİ sanatının ve servisinin gelişmesini amaçlayan Chaine des Rotisseurs Derneği Antalyalı üyelerinin buluştuğu yıl sonu gala yemeği, Rixos Downtown Hotel'in ev sahipliğinde yapıldı.
Rixos Downntown mutfak ekibinin özel menü hazırladığı gece, lobide kokteylle başlayıp geleneksel yemek ve sunumuyla devam etti. Antalyalı gurmeler yemek yemeyi keyfe dönüştüren gecede mutfak ekibinin özenle hazırlayıp, servis ekibinin titizlikle servis ettiği özel menüdeki lezzetleri tattı.
Chaine des Rotisseurs Yönetim Kurulu ve dernek üyesi gurmelerin eşleri ile katıldığı organizasyonda, menüdeki her bir lezzet, tüm konuklara aynı anda servis edildi. Birbirinden lezzetli yemeklerin şarap ile eşleştirildiği gecede yemek öncesinde şeflerin hazırladıkları menünün de kısa bir tanıtımı yapıldı. Tanıtımın ardından Chaine des Rotisseurs Antalya Derneği Başkanı Nihat Tümkaya ve dernek üyeleri konuklarla birlikte kadeh kaldırarak yemeği başlattı.
Nihat Tümkaya gecede yaptığı konuşmada, organizasyonda emeği geçen Rixos Downtown Genel Müdürü Hakan Duran, Executive Chef Mehmet Şirin Dursun ve Yiyecek İçecek Müdürü İsa Kırımlı ile mutfak ekipleri ve servis görevlilerine Chaine des Rotisseurs Türkiye ve Antalya yönetimleri adına teşekkür etti ve derneğin plaketlerini sundu.
FOTOĞRAFLI