Güreşçilerden Başkan Gökce'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Güreşçilerden Başkan Gökceye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 17:10

Güreşçilerden Başkan Gökce'ye ziyaret

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi sporcuları Belediye Başkanı Hasan Gökce'yi ziyaret etti.

Eskişehir'de düzenlenen 12- 13 yaş Türkiye Grup Müsabakalarına katılan Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi sporcuları, takım olarak ikinci oldu. Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Akkuş, antrenörler Ali Topal ve Ramazan Böcü ile güreşçiler Belediye Başkanı Hasan Gökce'yi ziyaret etti.

Güreşçileri tebrik eden Başkan Hasan Gökce, "Okul düzeyinde ve 12- 13 yaşlarındaki evlatlarımızın herhangi bir spor dalıyla uğraşması sevindirici bir durum. Özellikle pehlivan diyarı olan ilçemizde güreş sporuna gönül veren miniklerimiz inşallah ileriki yıllarda çok güzel başarılara imza atarak ailelerini, hocalarını ve bizleri mutlu edecekler. İmkanlar doğrultusunda maddi ve manevi olarak sporcularımızın yanında olmaya çalışıyoruz" dedi.

Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Akkuş, antrenörler Ali Topal ve Ramazan Böcü desteği dolayısıyla Başkan Gökce'ye teşekkür etti. Güreşçiler de hedeflerinin büyük olduğunu belirterek, Avrupa ve dünya şampiyonalarında hem ülkeyi hem de ilçeyi temsil etmeyi hedeflediklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!