Güreş Eğitim Merkezi'ne ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Güreş Eğitim Merkezine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 12:57

Güreş Eğitim Merkezi'ne ziyaret

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA Gençlik Merkezi Müdürü İsmail İslambay Çelik ve beraberindekiler Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.
Antalya Gençlik Merkezi Müdürü İsmail İslambay Çelik, Şube Müdürü Yavuz Gürhan, Muratpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özcan Karakoç, Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Karatopak ve Güreş Eğitim Merkezi Başkanı Cevat Gündoğdu'nun da katıldığı ziyarette öğrencilerle sohbet eden heyet Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Akkuş ve antrenörler Ali Topal ile Ramazan Böcü'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İsmail İslambay Çelik, "Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi'ndeki tüm sporcuları başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İlçemiz için büyük bir kazanım olan merkezin sporcularının başarısı bizi her zaman mutlu etmiştir. Korkuteli pehlivanlar diyarı. Sizler geleceğin başpehlivanlarınsınız. Türkiye ve dünya şampiyonalarında başarı elde eden sporcularımızın gelecek yıllarda Türkiye şampiyonu hatta Avrupa ve dünya şampiyonu olacağına inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!