'Grup Sezgiler'den ezgi ziyafeti

Güncelleme Tarihi:

Grup Sezgilerden ezgi ziyafeti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 13:21

'Grup Sezgiler'den ezgi ziyafeti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Ramazan şenlikleri her akşam farklı etkinliklerle devam ediyor. Şenlikler kapsamında sahne alan Grup Sezgiler, Antalyalılara ezgilerle dolu unutulmaz bir gece yaşattı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan şenlikleri beşinci gününde de dolu dolu birbirinden farklı etkinlik ve konserlerle devam etti. Karaalioğlu Parkı içerisinde kurulan iftar sofrasında oruçlarını açan Antalyalılar etkinlik alanında Hacivat-Karagöz gölge oyununu izledi. Geleneksel gölge oyununun ardından Grup Sezgiler sahneye çıktı.
80'Lİ YILLARI YAŞATTILAR
1980'li yıllarda yapılmış ezgileri düzenleyerek yeniden seslendiren Grup Sezgiler, konsere 'Bismillah' parçasıyla başladı. Sahnede Antalyalıların Ramazan ayını kutlayan grup, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e vesile oldukları güzelliklerden dolayı teşekkür etti.
ANTALYALILARDAN YOĞUN İLGİ
Klavyede Zekeriya Doğan, bağlama ve ud'da Uğur Altunışık, ney ve fülütte Sinan Söyler'in bulunduğu konserde, solistlerden Orhan Aykut, Alican Salman gitarıyla, Fatih Yeter'de akustik gitarıyla eserlere eşlik etti. İlk kez Antalyalılarla buluşan grup, konserde 'Aşk Neyledi, Yalancı Dünya, Ben Yürürüm Yane Yane, Ya Muhammed Mustafa, Yiğit, Ordunun Duası' gibi sevilen eserlerini seslendirdi. Antalyalılar yoğun ilgi gösterdikleri konserde unutulmaz bir gece yaşadı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!