GOSD yönetimi Başkan Genç'e konuk oldu

Güncelleme Tarihi:

GOSD yönetimi Başkan Gençe konuk oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 11:25

GOSD yönetimi Başkan Genç'e konuk oldu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (OSB) firmalarının 2. ve 3. kuşaklarının temsilcileri tarafından kurulan Genç Organize Sanayi Derneği (GOSD) Başkanı Canan Gürkan ve yönetimi, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti. Başkan Genç, sanayici ile yerel yönetimlerin işbirliğine vurgu yaptı.

GOSD Başkanı Canan Gürkan ve yönetim kurulu üyeleri, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti. Dernek hakkında bilgi veren Başkan Gürkan, bölge sanayisinin büyüyerek üretim potansiyelinin arttırılması, genç kuşaklarının donanımlı olmasını sağlayarak nitelikli istihdam gücü ile OSB'nin kalkınmasını sürdürülebilir kılmak amacıyla 1 yıl önce kurulduklarını söyledi.

Türkiye'de ilk kez böyle oluşumun hayata geçirildiğini ifade eden Gürkan, derneğin 18-35 yaş arası 52 üyesinin bulunduğunu kaydetti. Dernek Başkanı Gürkan, bölge sanayisinin büyümesi ve üretim potansiyeline katkı koymak adına birçok projeyi hayata geçireceklerini ifade etti.

"Gençler geleceğimizdir" diyen Başkan Turgay Genç ise "En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. Bu anlamda Gençlik Meclisi'ni oluşturduk. Gençlik Meclisimizle iletişim kurup, anlara örnek olabilirsiniz. Belediyemiz İŞKUR Ofisi kanalıyla istihdama da katkı sağlıyoruz. Bölgede oturan vatandaşlarımızı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki firmalara yönlendiriyoruz" dedi.

Döşemealtı'nın kentin en hızlı gelişen bölgesi olduğunu kaydeden Genç, belediye olarak modern şehircilik anlayışıyla bu gelişime katkı koyduklarını söyledi. Kentin önemli su kaynaklarından Kırkgöz Gölü Doğal Kent Parkı projesine kısa sürede başlayacaklarının altını çizen Başkan Genç, sanayicilerle yerel yönetimlerin işbirliğiyle ciddi projelerin hayata geçirilebileceğini vurguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!