Genç sutopu takımı Mersin'de

Güncelleme Tarihi:

Genç sutopu takımı Mersinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2018 13:02

Genç sutopu takımı Mersin'de

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi Spor Kulübü'nde yetişen gençlerden oluşan erkek sutopu takımı, Mersin'de düzenlenen U17 Erkekler Bölgesel Lig müsabakalarında Kepez'i ve Antalya'yı temsil edecek.

Kepez Belediyesi'nin ilçe sakinlerinin hizmetine açtığı Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'nda yetişen 11- 16 yaş grubundaki gençler, Kepez Belediyespor'un sutopu takımında yer alıyor. Kendilerinden yaşça büyük diğer sutopu takımlarıyla karşılaşmalara çıkacak gençler, ilk resmi müsabakalarına çıkmak üzere Mersin'e gitti. 17-19 Ağustos tarihleri arasında oynanacak müsabakalarda tüm takımlar toplamda dört maça çıkacak. Kepez'in Sutopu Kaplanları'nın karşılaşacakları takımlar Selçuklu Belediye, Kayseri Gençlik Hizm., Palacı Gençlik ve Bursa BŞB.

ÜNLÜOĞLU, BAŞARILAR DİLEDİ

Sporcu gençler için her türlü imkânı oluşturmaya ve onlara en iyi şartlarda eğitim vermeye çalıştıklarını belirten Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “Kepezimizde bir ilki yaşıyoruz. Modern tesislerimizde yetiştirdiğimiz sutopu takımımızdaki çocuklarımız bölgesel liglerde Kepezimizi ve Antalya'mızı temsil ediyor. Bu bize gurur veriyor, sutopu takımımıza güveniyorum ve tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!