Finike'de şehit aileleri ve gaziler buluştu

Güncelleme Tarihi:

Finikede şehit aileleri ve gaziler buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 13:31

Finike'de şehit aileleri ve gaziler buluştu

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde şehit aileleri ve gaziler kahvaltıda bir araya geldi.
Finike Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından şehit aileleri ve gazilere yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Bir restorandaki kahvaltıya Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yakup Alagözoğlu, Emniyet Müdürü Cemil Doğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gonca Çetiner, Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Kaymakam Mesut Yakuta, şehit aileleri ve gazilere verdikleri sözleri yerine getirmeyi önemsediklerini kaydetti. 19 Eylül tarihinde verdikleri sözü anımsatan Yakuta, 21- 22 Ekim tarihleri arasında 2 gün sürecek Afyonkarahisar ve Ankara gezisi düzenlediklerini söyledi. Gezi programı hakkında bilgi aktaran Yakuta, programın ilk gününde Afyonkarahisar Kalesi'nin ziyaret edileceğini belirtti. Yakuta, Ankara programında ise Gazi meclis, Anıtkabir ve Atatürk Orman Çiftliği'nin ziyaret edileceğini kaydetti.
Programın sonunda gaziler, Başkan Kaan Osman Sarıoğlu'ndan daha önce lokal talebinde bulunduklarını hatırlattı. Başkan Sarıoğlu da, taleple ilgili çalışma yaptıklarını, en kısa sürede Şehitler Parkı'nın yanında lokal yaparak hizmete açacaklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!