Finike'de 23 Nisan kutlamaları

Güncelleme Tarihi:

Finikede 23 Nisan kutlamaları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 14:24

Finike'de 23 Nisan kutlamaları

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama töreni düzenlendi.

Finike Yunuslu Park'ta başlayan 23 Nisan kutlama törenine Kaymakam Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Erol Möngü, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, askeri erkan, daire amirleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Tören daha sonra 100'üncü Yıl Stadyumu'nda devam etti. Kaymakam Mesut Yakuta ve diğer protokol üyelerinin, öğrenciler ve vatandaşları selamlayıp bayramını kutladığı törende, öğrencilerin hazırladığı çeşitli gösteriler sunuldu. Törende çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

23 Nisan dolayısıyla CHP tarafından alternatif çelenk töreni düzenlendi. CHP ilçe yönetimi ve kadın kolları üyeleriyle Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Daha sonra yapılan basın açıklamasında hükümetin milli bayramların kutlanmasına engel olmaya çalıştığı savunuldu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!