Festival ve zafer coşkusu birarada

Güncelleme Tarihi:

Festival ve zafer coşkusu birarada
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2024 11:09

Festival ve zafer coşkusu birarada

Haberin Devamı

ANTALYA (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediyesi iş birliğinde bu yıl 33'üncüsü düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri büyük bir coşkuya sahne oldu. Sevcan Orhan'ın sahne aldığı gecede Antalyalılar hem şenlik hem de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu birarada yaşadı. Korkuteli Eski Köy Garajı'nda kurulan şenlik alanını dolduran binlerce vatandaş doyasıya eğlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen şenlik Sevcan Orhan konseriyle başladı. Binlerce Antalyalının katıldığı geceye Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, meclis üyeleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, kurum ve kuruluşların temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

Korkuteli'nde hemşehrileriyle birarada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun, kurtuluşunun, bağımsızlığın ve özgürlüğün zaferi 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum" dedi.

SEVCAN ORHAN ŞARKILARIYLA COŞTURDU

Konuşmaların ardından Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Sevcan Orhan sahne aldı. Orhan gece boyunca duygusal şarkılarıyla dinleyenleri hüzünlendirirken hareketli şarkılarıyla şenlik alanını coşturdu. Şarkılarını şenliğe katılan vatandaşlarla hep bir ağızdan seslendiren Orhan, kendisini yalnız bırakmayan Korkutelililere teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Sevcan Orhan'a Antalya'nın simge eserlerini içeren cam fanus hediye ederken, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran da şenliğe katkılarından dolayı Başkan Muhittin Böcek'e üzerinde 'siyasetin altın kemerli başpehlivanı' yazan bir kıspet hediye etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!