EXPO’ya yaşlılar nasıl gitsin?

Güncelleme Tarihi:

EXPO’ya yaşlılar nasıl gitsin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2016 10:17

VATANDAŞ NE DİYOR?Antalya kent merkezinden 65 yaş üstü ulaşım avantajından yararlanarak Aksu'da bulanan EXPO 2016 sergi alanına gidip görmek istedik. Ancak göremeden dönmek zorunda kaldık...

Haberin Devamı

EXPO’ya yaşlılar nasıl gitsin

Antray Meydan-Havalimanı-EXPO Raylı Sistemi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanların katıldığı törenle açıldı.

ANTALYA’da ikamet eden 72 yaşında bir kadınım. Eşimle 65 yaş üstü ulaşım avantajından yararlanarak EXPO 2016 sergi alanına gidip görmek istedik. Toplu taşıttan indiğimiz yerdeki elektrikli yürüyen merdivenler de, asansörler de çalışmıyor. O merdivenleri dinlene dinlene çıkmak zorunda kaldık. Bitkin düşmüş şekilde EXPO alanına ulaştık. Orada da hem yönlendirmenin zayıflığından, hem de alandaki ulaşım araçlarının yetersizliğinden gezemedik. O kadar yola katlanarak gittiğimiz EXPO 2016’yı göremeden geri dönmek zorunda kaldık. Dönüşte yine aynı merdivenlerde çile çektik. Birkaç gün önce yaptığımız bu talihsiz yolculuktan sonra kalçamda oluşan sakatlık nedeniyle ayağımın üzerine basamıyorum. Yetkililerin EXPO 2016 alanına yaşlıların da gidebileceğini düşünerek organizasyon yapmaları gerekiyor.

Haberin Devamı

Neriman Keleş/ANTALYA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!