Esnafspor'a esnaftan destek

Güncelleme Tarihi:

Esnafspora esnaftan destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 16:11

Esnafspor'a esnaftan destek

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA 2'nci Amatör Küme'de mücadele eden Serik Esnafspor Kulübü Başkanı Hakan Hakan Göksu, antrenör Nurettin Öztürk ve futbolcular, ilçedeki esnaf kuruluşlarının başkanlarını ziyaret etti.
Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi toplantı salonundaki ziyarette, Kooperatif Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Serik Pazarcılar Odası Başkanı Erdal Çam, Serik Taksiciler Kooperatifi Başkanı Arif Seyrek, Belek Esnaf Derneği Başkanı Yaşar Aksu, Kadriye Taksiciler Kooperatifi Başkanı Abdullah Kocabıyık hazır bulundu.
Kulüp Başkanı Hakan Hakan Göksu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu Serik'i ve esnafını en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını ifade etti. Serik Esnafspor teknik direktörü Nurettin Öztürk ise esnaf kuruluşlarından ve esnaftan destek beklediklerini belirtti. Serik Belediyespor'un kadrosuna almadığı oyuncuları oynattıklarını ifade eden Öztürk, "Bunun yanında U17 takımımız var. 2'nci Amatör Küme'de mücadele ediyoruz. Hedefimiz şampiyon olmak. İlçe futboluna önemli katkılar sunmak için destek bekliyoruz" dedi.
Kooperatifi Başkanı Bayar Savran ise “Takımın adının esnaf olması bizi onurlandırdı. Biz de elimizden gelen desteği yapmaya çalışacağız. Serik'te spor çok önemli. Esnafspor'un başarılara imza atarak ilçe sporuna katkı koyacağını düşünüyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!