DHA muhabiri Levent Yenigün'ün mutlu günü

Güncelleme Tarihi:

DHA muhabiri Levent Yenigünün mutlu günü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2024 10:49

DHA muhabiri Levent Yenigün'ün mutlu günü

Haberin Devamı

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)- DEMİRÖREN Haber Ajansı (DHA) Kemer ilçe muhabiri Levent Yenigün, Rusya vatandaşı öğretmen Vida Sudentaite ile görkemli düğünle dünya evine girdi.

Kemer ilçesi Ay Işığı Parkı'ndaki havuz başında gerçekleşen düğüne Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer Belediye Başkan Vekili Sema Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Seyhan, İlçe Emniyet Müdürü Harun Mere, Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Soner Tuna ile çiftin aileleri ve sevenleri katıldı.

Dans eşliğinde başlayan düğünde gelin ve damadın nikah şahitleri Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Kemer Tanıtım Vakfı Genel Sekreteri Filiz Ceylan Eraslan oldu. Nikah töreninin ardından Yenigün çiftinin aile cüzdanını Kaymakam Solmaz verdi. Solmaz, cüzdanı geline vererek, "Evlilik kurumu önemli ve sağlam temeller üzerine oturması gerekir. Çiftimizin bir ömür boyu birbirine sadakat, sevgi ve saygıyla bağlı kalmalarını dilerim" dedi.

Haberin Devamı

Çifte yüzüklerini de Kaymakam Solmaz ve gazeteci Levent Yenigün'ün kendisi gibi gazeteci olan babası Ahmet Yenigün birlikte taktı. Düğün, dans ve eğlencenin ardından pasta kesimiyle devam etti. Düğünde Levent Yenigün'ün kardeşi, Antalya'nın sevilen isimlerinden Mehmet Yenigün de şarkılarıyla davetlileri coşturdu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!