Demircikara Mahallesi’nin Yol Ve Kaldırımları Yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Demircikara Mahallesi’nin Yol Ve Kaldırımları Yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2015 12:11

muratpaşa belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri ekipleri demircikara mahallesi'nin yol ve kaldırımlarını sökerek yeniliyor

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ve kaldırım ekipleri, doğalgaz çalışmaları tamamlanan Demircikara Mahallesi’nde yollar ve kaldırımları sökerek yeniliyor.
“7 BİN TON MALZEME KULLANILARAK SICAK ASFALT”
Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ve kaldırım ekipleri, Meltem, Bayındır, Soğuksu ve Şirinyalı Mahalleleri’nin ardından yenileme çalışmalarına Demircikara Mahallesi’nde devam ediyor. Doğalgaz firmasının çalışmasını tamamladığı Demircikara Mahallesi’ndeki 20 sokakta bulunan asfalt, freze makinasıyla kazınıyor ve yerine sıcak asfaltla kaplama yapılıyor. Demircikara Mahallesi’nde 20 sokağa toplam 7 bin ton malzeme kullanılarak sıcak asfalt kaplaması ve yol çizgi çalışması yapılacak.
“ENGELLİ ŞERİTLİ KALDIRIMLAR”
Demircikara Mahallesi’nde asfalt ve kaldırım ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de kaldırımlara turunç fidanı dikecek. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, eylül ayının ikinci haftasında Demircikara Mahallesi’nde çalışmalarını tamamlayıp, Yıldız Mahallesi’nde işbaşı yapacak. Yıldız Mahallesi’nde de yenileme çalışmaları yapılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!