CHP'den kazma kürekli eylem

Güncelleme Tarihi:

CHPden kazma kürekli eylem
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2017 16:36

CHP'den kazma kürekli eylem

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde CHP İlçe Başkanı Okan Tanır ve bir grup partili kanalizasyon çalışmalarının yapılmadığı gerekçesiyle kazma kürekli eylem yaptı.
CHP İlçe Başkanı Okan Tanır ve beraberindeki bir grup partili bir süredir yapımı devam altyapı çalışmalarının ihalesini düşük bedelle alan firmanın işi bıraktığı, bu nedenle kanalizasyon çalışmalarının durduğu iddiasıyla kazma ve kürekle basın açıklaması yaparak tepki gösterdi. 3 ay önce ASAT tarafından ihalesi yapılarak başlatılan çalışmaların aksadığını belirten Okan Tanır, yüklenici firmanın işi bıraktığını, vatandaşın ve esnafın isyan noktasına geldiğini iddia etti.
90 gün önce başlanan kanalizasyon çalışmalarının yarım kaldığını ve bunun da esnafı isyan noktasına getirdiğini dile getiren Tanır, "Ayıptır, günahtır. 90 gün önce yapımına başlanan kanalizasyon çalışmaları ne yazık ki yine yarım kaldı ve vatandaşı isyan noktasına getirdi. Kanalizasyon çalışması 506'ncı sokakta kilitlendi. Meteoroloji önünden başlayan ve ağır aksak ilerleyen çalışma yetkililerin sorumsuzluğu ve iş bilmezliği yüzünden Cengiz Topel Ortaokulu'nun önünde kaderine terk edildi. Öğrendiğimiz kadarı ile borular yanlış döşendiği için işi yarım bırakıp kaçan yüklenicinin ardından ihale bir başka müteahhide verilmiş, fakat o da işe başlamadan bırakmış. Çünkü ikinci kez döşenen borular da yanlış döşenmiş" dedi.
Okan Tanır, kanalizasyon çalışmaları yapılmayacaksa gönüllü olarak çalışmaya hazır olduklarını da aktardı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!