CHP'de delege seçimi

Güncelleme Tarihi:

CHPde delege seçimi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2017 17:02

CHP'de delege seçimi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkanlığı, kongre takviminin açıklamasının ardından mahalle delege seçimlerine başladı.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, 56 mahallenin bulunduğu ilçede delege seçimlerinin 10 Eylül'de başladığını kaydetti. Şu ana kadar Fener, Çağlayan, Güzeloba, Güzeloluk, Güzelbağ, Ermenek, Şirinyalı, Kızıltoprak, Çaybaşı ve Cumhuriyet mahallelerinde delege seçimlerinin yapıldığını ifade eden Başkan Kumbul, şu ana kadar 120 ilçe kongre delegesi ve 905 önseçim delegesinin belirlendiğini söyledi.

Mahallelerde yaptıkları bütün seçim ve sokak çalışmalarını mahalle temsilciliklerinin eliyle yaptıklarını anlatan Bekir Kumbul, "İstiyoruz ki sokakta çalışan, kapı kapı gezen bütün parti emekçilerimiz yönetimde de söz sahibi olsun, karar verme mekanizmalarında yer alsın. Mahalle temsilcilerimiz de delege listelerini hazırlarken o güne kadar mahalle çalışmalarına destek vermiş, emek koymuş partililerimizi kendi uygun gördükleri biçimde bu listelerde değerlendiriyor. Temel kıstasımız kavga ve tartışmaların olmadan, demokrasi şöleni halinde seçimleri yapmak. İnanıyorum ki, bugüne kadar bütün üyelerimizle birlikte yürüttüğümüz seçimlerimizi dostça, kardeşçe sürdürecek ve yarışan bütün arkadaşlarımızla el ele, partimizi yerelde ve genelde iktidara taşıyacak yapılanmayı kuracağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!