Büyükşehir'den bahar konseri

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden bahar konseri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 12:20

Büyükşehir'den bahar konseri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, Antalya'nın en önemli simgelerinden biri olan Kaleiçi Yat Limanı'nda 'Bahar Konseri' düzenledi.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Kaleiçi Yat Limanı Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen konserde, İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı THM icra heyeti, şef Burhan Yacan yönetiminde en güzel türküleri Antalyalılar için seslendirdi. Birçok yöreye ait türkülerin seslendirildiği konsere, İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Şube Müdürü Kerem Önal, THM Bölüm Başkanı Nihat Akçer ve Antalyalı vatandaşlar katıldı. Konser sonunda Önal, şef Burhan Yacan'ı tebrik ederek çiçek takdim etti.

BARIŞ GÜVERCİNİ İLE KAPANIŞ

THM icra heyetinin seslendirdiği birbirinden güzel eserlere eşlik eden Antalyalılar, unutulmaz bir bahar gecesi yaşadı. Konserde, Çay Benim Çeşme Benim, Menevşe Koymuşlar Gülün Adını, Ervahı Ezelden gibi farklı yörelere ait ölümsüz eserler seslendirildi. Konserin kapanışı ise Nesimi Çimen'in kaleme aldığı Barış Güvercini türküsüyle yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!