'Bilgelerin Emekliliği' semineri

Güncelleme Tarihi:

Bilgelerin Emekliliği semineri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2016 12:12

'Bilgelerin Emekliliği' semineri

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi Oran Baharevi'nde düzenlenen 'Bilgelerin Emekliliği' semineri, çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Çankaya Belediyesi farklı etkinliklere imza atmayı sürdürüyor. Yaşlı vatandaşların farklı ve iyi zaman geçirmeleri için faaliyet gösteren Çankaya Belediyesi Baharevleri, vatandaşların bilgilendirilmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin Mart ayında hizmete açtığı Özgecan Aslan Parkı içinde yer alan Oran Baharevi'nde düzenlenen “Bilgelerin Emekliliğiö seminerine Oran ve Dikmen bölgesi sakinleri önemli ölçüde ilgi gösterdi.

Stresle başa çıkma yöntemleri, geçmişte yaşanmış travmalara karşı nasıl davranılması gerektiği gibi konuların ele alındığı söyleşi tadındaki seminerde, vatandaşlar karşılaştıkları sorunlara ilişkin soru sorma olanağı da buldular. Çankaya Belediyesi Halk Sağlığı Merkezi'nde görevli Psikolog Aile Danışmanı Perran Söğütlü tarafından verilen seminer, birçoğu meslek hayatlarında önemli noktalara gelmiş ancak şimdi emekli olan katılımcıların emeklilik sonrası yaşadıkları sorunların ve akıllarındaki soruların açıklığa kavuşmasını sağladı.

Oran Baharevi'nde düzenlenen ilk seminer olmasına rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Belediye yetkilileri, gelen talepler doğrultusunda bu tarz seminerlerin devam edeceğini belirttiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!