Beyaz Melekler'den müzik ziyafeti

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Meleklerden müzik ziyafeti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2016 12:45

Beyaz Melekler'den müzik ziyafeti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, AKBEM ve ASMEK kurslarını tanıtmak için Shemall Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Beyaz Melekler, Antalyalılara alışveriş arası müzik ziyafeti sundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri'ni (AKBEM) ve Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarını (ASMEK) tanıtmak için Shemall Alışveriş Merkezi'nde farklı bir etkinliğe imza attı. AKBEM'li ve ASMEK'li kursiyerler bir yıl boyunca kurslarda öğrendiği hünerleri, alışveriş merkezinde sergiledi.

MÜZİK DOLU ALIŞVERİŞ

Kendilerine 'Beyaz Melekler' adını veren yaşları 8 ila 14 arasında değişen 17 AKBEM müzik bölümü öğrencisi, marakaslar (su kapağından yapılan çalgı) eşliğinde 'Ali Babanın Çiftliği ve Mavi Gezegen'i seslendirdi. 'Hayat Bayram Olsa' şarkısını kemanla seslendiren ikili ise dinleyiciler tarafından büyük alkış ve takdir aldı. Alışverişe kısa bir mola veren Antalyalılar, müziğin sesine kulak verdi.

ASMEK KURSLARI TANITILIYOR

ASMEK'li kursiyerler de AVM'de açtığı stantta her gün farklı bir kursu tanıtıyor. Kursiyerler, gelen vatandaşlara ebru, cam sanatı, boncuk, ahşap boyama, kil ve heykel yapma kursları ilgili atölye çalışmaları gerçekleştiriyor. Çeşitli materyallerin hünerli ellerde nasıl bir sanat eserine dönüştüğünü ilgiyle izleyen vatandaşlara, kurslar hakkında bilgiler veriliyor.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!