BETON ZEMİNDEN ÇİM SAHAYA

Güncelleme Tarihi:

BETON ZEMİNDEN  ÇİM SAHAYA
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2020 09:15

Antrenman yapacak saha bulamadıkları için küçük bir parkın beton zemininde çalışmalarını yürüten1207 Antalyaspor Kadın Futbol Takımı’na 2 saha birden tahsis edildi.

Haberin Devamı

ANTALYA’da 10 yıl önce kurulan ve kenti Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1’inci Lig’de temsil eden tek takım olan 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Takımı, antrenman yapacak saha bulamadığı için çalışmalarını Antalyaspor’un eski stadyumunun bulunduğu Karaalioğlu Parkı içindeki küçük bir alanda yürütüyordu.

MODERN TESİSLER
Hürriyet’in, “Yazık bu çocuklara” manşeti sonrası harekete geçen Gençlik Spor İl Müdürlüğü, kulüp yöneticileri ile temasa geçti. Yapılan görüşmeler sonunda biri çim diğeri ise sentetik özellikte olan iki saha kadın sporculara tahsis edildi. Hürriyet’e konuşan takım antrenörü Tamer Ay, “Kamuoyu desteği ile iki ayrı sahaya kavuştuk. Şu anda betonda değil, soyunma odası olan modern tesislerde antrenman yapıyoruz” dedi.

DAHA AZİMLİYİZ
Genç sporcuların da son derece mutlu olduğunu kaydeden Ay, “Takıma gösterilen ilgi hepimizi mutlu etti. Sporcularımızın motivasyonu arttı. Zemin iyileşince sakatlık riskimiz de azaldı. Biz de bu ilgiye kazanacağımız kupalarla karşılık vermek istiyoruz. Daha çok ve azimli çalışıyoruz. Sağduyulu davranan tüm kurumlara ve kişilere bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

İL MÜDÜRÜ DEVREYE GİRMİŞTİ
Kadın futbol takımının durumu ile ilgili açıklama yapan Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, şöyle demişti: “Antalya gibi bir kentte, hele ki kadınlardan oluşan bir takımın beton üzerinde antrenman yapmasına asla izin vermeyiz. Böyle bir şey olamaz. Onların başımızın üzerinde yeri var. Tüm sahalarımız emirlerinde.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!