Bayralar'dan Döşemealtı'na dostluk eli

Güncelleme Tarihi:

Bayralardan Döşemealtına dostluk eli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2016 12:05

Bayralar'dan Döşemealtı'na dostluk eli

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/ELMALI, (DHA) - ANTALYA'nın Elmalı İlçesi'ne bağlı Bayralar Mahallesi Durmuş Yener İlkokulu'nun bu yıl 8'incisini gerçekleştirdiği 'Sen de El Uzat Projesi' kapsamında Döşemealtı'ndaki arkadaşlarına 1.5 ton elma dağıttı.

Bayralar Durmuş Yener İlkokulu tarafından her yıl düzenlenen Sen de El Uzat Projesi kapsamında öğrenciler 1.5 ton elma topladı. Toplanan elmalar Döşemealtı Hilmi Saraçoğlu İlkokulu ve Ortaokulu'nda eğitim öğretim gören 400 öğrenciye ikram etmek üzere yola çıkan öğrencilere, Okul Müdürü Soner Günar, öğretmenler Ali Başaran ve Meryem Acar eşlik etti. Okul Müdürü Günar, öğretmen ve öğrenciler getirdikleri elmaları öğrencilere dağıttı.

Öğrenciler daha sonra Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül'ü ve Döşemealtı Emniyet Müdürü Ali Saydam'ı makamında ziyaret ederek, getirdikleri hediyeleri ve elmaları verdi.

Okul Müdürü Soner Günar, "Okulumuzda eğitim öğretim gören öğrenciler, taşımalı eğitim kapsamında 8 mahalleden geliyor. 1 ay boyunca mahallelerinden elma toplayarak okulumuzda depo ettiler. Bu yıl 8'inci kez gerçekleştirdiğimiz proje sayesinde öğrencilerimiz paylaşmayı, dayanışmayı, işbirliğini öğreniyor. Yöresel bir ürünün tanıtımını yaparak, paylaşarak yeni dostluklar kuruyorlar. Farklı ilçeleri ve yöreleri tanıyorlar" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!