Başkan Yavaş'tan 30 Ağustos mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yavaştan 30 Ağustos mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2024 13:55

Başkan Yavaş'tan 30 Ağustos mesajı

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Ercan Yavaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yavaş'ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

"30 Ağustos 1922'de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığında kazanılan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, milletimizin bağımsızlık destanının altın sayfalarından biridir.

Bu zafer, sadece askeri bir başarı değil; Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık tutkusunun, her türlü zorluğu aşan sarsılmaz iradesinin bir nişanesidir.

30 Ağustos, esaret zincirlerinin kırıldığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı büyük bir uyanışın adıdır. Bu zaferle birlikte, milletimiz bir kez daha, bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Haberin Devamı

ANTGİAD olarak bizler, milletimizin bu şanlı gününde, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ne olan bağlılığımızı bir kez daha gururla teyit ediyoruz. Bugün, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bu toprakları bizlere vatan kılan tüm kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve sonsuz saygıyla anıyoruz. Onların bize emanet ettiği bu cennet vatanı, daha güçlü, daha müreffeh yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz.

30 Ağustos Zaferi'nin ışığı, bugün bizlere ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmamızda yol gösteriyor. ANTGİAD ailesi olarak, iş dünyasında ve toplumda bu ruhu yaşatmak, ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmak için her geçen gün daha büyük bir azim ve kararlılıkla ilerliyoruz.

Bu büyük zaferin 102. yılında, milletimizin birlik ve beraberlik içinde daha nice zaferler yaşamasını temenni ediyor, tüm üyelerimizin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!