Başkan Turgay Genç, 1 Yıllık Çalışmalarını Anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Turgay Genç, 1 Yıllık Çalışmalarını Anlattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2015 15:47

DÖŞEMEALTI BELEDİYE BAŞKANI TURGAY GENÇ, CHP İLÇE BAŞKANLIĞININ DÜZENLEDİĞİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISINDA BELEDİYENİN BİR YILLIK İCRAATLARINI ANLATTI

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Danışma Kurulu Toplantısında, belediyenin 1 yıllık icraatlarını anlattı.
30 Mart 2014 tarihinde Döşemealtı Belediye Başkanlığı’nı kazandığını hatırlatan Başkan Turgay Genç, bu başarı da başta İlçe teşkilatı olmak üzere herkesin emeğinin olduğunu söyledi. Yerel seçimlerin ardından parti kimliğini bir tarafa bırakarak hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit hizmet üretme gayretinde olduğunu bildiren Başkan Genç, Döşemealtı’na değer katacak vizyon projelerini tanıttı.
SINIRLARIMIZ 3 KAT ARTTI
Belediye Başkanı Turgay Genç, “Döşemealtı, tarihi, doğası, coğrafi yapısı ve yer altı kaynaklarıyla gerçekten de çok özel bir yerleşim bölgesi. Son büyükşehir yasası ile birlikte ilçe sınırları 224 kilometre’den 701 kilometre kareye yükselerek Antalya’nın en büyük merkez ilçesi durumuna gelmiştir. Sorumluluklarımız eskiye oranla neredeyse 3 katına çıktı. Hizmet alanımız Kepez Varyant’dan başlayıp Burdur’un Bucak İlçe sınırlarına kadar devam etmektedir” dedi.
PROJELERE TAM NOT
Döşemealtı İlçesi’nin dünü ve bugünü hakkında bilgiler veren Başkan Genç, geri de kalan 1 yıl içerisinde neler yaptıklarını, hangi projeleri hazırlayıp, hangi yatırımları başlattıklarını da paylaştı. Başkan Genç, “İktidar partisi dışında bir belediye iseniz işler yerel düzeyde de merkezde de inanılmaz zor ilerliyor. Buna rağmen Kırkgöz Gölü Doğal Doğal Yaşam Alanı projemiz, Döşemealtı’nın ilk Kent Meydanı projemiz, Yenilenebilir Enerji projemiz, Oto Galericiler Sitesi projemiz, Bilim ve Teknoloji Park projemiz, Belediye Kreşi projemiz, Hayvan Barınağı ve Canlı Hayvan Pazarı projemiz, Meslek Edindirme ve Sosyal Hizmet Merkezi projelerimiz hazır. Biz de hazırız ama yasal düzenlemeleri bekleme zorunluluğu yaşıyoruz” İfadesini kullandı.
MALİ DENGE KURULDU
Döşemealtı Belediyesi’nin 1 yıl önceki dengesiz ve tutarsız mali yapısının bugün kontrol altına alındığını ve belediyenin geliri ile gideri arasında dengenin kurulduğunu belirten Genç, “Geçmiş yönetim bizi her ne kadar borç üzerinden enkaz edebiyatı yapıyorsunuz diye eleştirse de biz halkımızı ve kamuoyunu bilgilendirme sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz. Sıkı ekonomi politikaları ile gelirimiz ile giderimizi eşitledik, 1.5 Milyon Liraya kendi parke fabrikamızı kurduk. Kurumsallaşma çalışmalarımızı önemli oranda tamamladık eksiklerimizi de tespit edip hızla gideriyoruz” diye konuştu.
ANTALYA MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafındanYeşilbayır Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Semih Esen, Antalya Milletvekilleri Mustafa Akaydın, Çetin Osman Budak ve Niyazi Nefi Kara, Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan, Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul ve çok sayıda partili katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!