Başkan Türel Ve DSİ Bölge Müdürü Özgür Aksu Çayında İncelemede Bulundu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Türel Ve DSİ Bölge Müdürü Özgür Aksu Çayında İncelemede Bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2015 14:38

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MENDERES TÜREL DSİ 13. BÖLGE MÜDÜRÜ TURKAY ÖZGÜRN İLE BİRLİKTE AKSU ÇAYI ISLAH ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür ile birlikte Aksu Çayı ıslah çalışmalarında incelemelerde bulundu.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, DSİ Bölge Müdür Yardımcıları, Antalya Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri, DSİ Şube Müdürleri ve Yüklenici Firma Yetkilileri ile birlikte Aksu Çayı Islahı 2. Kilometre de devam eden çalışma alanlarında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
İncelemelerinin ardından bir açıklama yapan DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür, Yapımı devam eden Aksu Çayı Islah ve Toplulaştırma çalışmamızın bazı kısımları Kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G-20 Zirvesinin yol geçiş güzergahında bulunmaktadır.Dolayısı ile Aksu Çayında ki bazı bölgelerde Büyükşehir Belediyemiz ile ortak çalışma yürütmekteyiz.Bu kapsamda Büyükşehir Belediyemizde ve akabinde bugün Bölge Müdürlüğümüz de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Birol Ekinci ve diğer yetkili arkadaşlarımız ile ortak çalışma toplantısı düzenledik. " dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!