Başkan Türel personeliyle piknik yaptı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Türel personeliyle piknik yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 13:43

Başkan Türel personeliyle piknik yaptı

Haberin Devamı



ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Menderes Türel, belediye personeli ile Topçam'da piknik yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, piknik alanında yoğun ilgiyle karşılandı. Piknik organizasyonunu geleneksel hale getireceklerini belirten Başkan Türel, “Antalya'nın her köşesinde ne hizmet yapıyorsak sizlerin eseridir, sizlerin gayretlerinizdir. Kendinizle övünebilirsiniz, gurur duyabilirsiniz. Bizim belediyemizde küçük görev-büyük görev, alt kademe-üst kademe diye bir şey yoktur. Bizde herkes eşittir. Bizde her görev en az benimki kadar, bir belediye başkanı kadar önemlidir" dedi.

KADINLAR PLAJI

Antalya'ya Topçam'da yeni bir kadınlar plajı kazandıracakları kaydeden Başkan Türel, “Buraya geliyorken hemen girişte yeni bir projemiz için toplantı yaptık. Antalya'mıza yeni bir kadınlar plajı daha inşallah burada kazandıracağız. Bu müjdeyi de buradan sizlerle beraber paylaşayım" dedi.

"BİZE İKİNCİLİK YAKIŞMAZ"

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin adından söz ettiren bir belediye olduğunun altını çizen Türel, "Bizler, bu memleketin bu milletin birliği beraberliği için uğraşıyoruz. Hizmet anlayışımızda hiçbir şekilde bana oy vermiş, vermemiş diye ayrım yapmıyoruz. Bölgesel ayrımcılık yapmıyoruz. Dinsel ayrımcılık, mezhebi ayrımcılık yapmıyoruz. Çünkü biz Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi 'Yaradandan dolayı yaradılanı seviyoruz.' O yüzden bizim için herkes birdir, eşittir. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Hep birlikte bu başarılı eserlere, projelere imza atıyoruz" diye konuştu.

YENİ TÜRKİYE VURGUSU

Mecliste görev yaptığı dönemde ilçelere hizmetin önünü açacak Büyükşehir Yasası'na da 'hayır' diyenlerin olduğunu ifade eden Başkan Türel, “Biz ne zaman iyi bir şey yapmaya kalksak, hemen birileri 'hayır' diyor. Hayatları hayırla geçmiş. Her şey 'evet' demekle oluyor. Büyükşehir Yasası'na 'evet' demeseydik, bütün ilçelerimiz bu hizmetleri bekliyor olacaktı. 16 Nisan'da hep birlikte bir hükümet biçiminin oylanması için sandık başına gideceğiz. Siyasi bir karar vermeyeceğiz. Bu devletin üzerindeki yüklerden kurtulması için, ayağındaki zincirlerin çözülmesi için bir tercih" dedi.

"KARARIMIZ EVET"

Türkiye'nin 2023 hedeflerine konuşmasında yer veren Başkan Menderes Türel, şunları kaydetti:

“2023'te Dünya'nın 10'ncu büyük devleti olma hedefimiz var. Bugün 16-17'deyiz. Avrupa'nın 3'üncü büyük devleti olma hedefimiz var. Bunları başaracağız. Bu milletle başaracağız, bu milletin gücüyle başaracağız. Bu millet 15 Temmuz'da tanklara nasıl 'dur' dediyse, kurşunlara nasıl kendini siper ettiyse 16 Nisan'da da inşallah bu memleketin kalkınması için en doğru kararı verecektir. O yüzden tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet diyoruz, kararımız 'evet' diyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!